Natural Sound Estudi es troba a Masia Can Pascol, una masia situada a 2Km. del poble de Pontons, el més alt del Alt Penedès a 700 m. d’alçada. Aquesta característica fa que la temperatura sigui més fresca a l’estiu, sobretot als vespres, i que a l’ hivern fins i tot nevi.

L’estudi es troba en mig de la natura, entre vinyes i boscos en un paratge de luxe on impera el silenci i la calma, a tan sols 1h. de Barcelona i a 20 Km. de Vilafranca del Penedès. Compta amb 200m2. de zones exteriors entre jardí i terrassa amb mobiliari d’exterior on relaxar-se i gaudir de les vistes.

A Masia Can Pascol també trobareu servei de menjador i una Casa Rural Spa on allotjar-vos, si us cal mentre dura la gravació, a pensió completa. La Casa Rural Spa de 5 places ofereix 140m2. en dues plantes, amb un Spa de 50m2. amb piscina climatitzada i cromoteràpia, jacuzzi, xorro escossés, sauna i servei de barnussos i sabatilles de bany. I més de 1000m2. de zona enjardinada amb terrassa, mobles de jardí, zona d’hamaques, barbacoa-menjador coberta, aparcament cobert, piscina exterior de fusta d’ estiu de 4m. de diàmetre i un tancat de conills nans.

Podeu fer una visita virtual a la secció de “Allotjament”. Demaneu tarifes.